2015-03-10

Ei_oo_--ttu_todellista piste fi

Sain sähköpostiin linkkivinkin, jonka linkkivinkkaaja oli saanut ircitse lärvikirjasta.

"Huom! Järjestelmässä olevan teknisen vian vuoksi alaviivan (_) sisältävällä sähköpostiosoitteella ei voi tällä hetkellä liittyä Veturiin."

Tekisi mieli kysyä ivalliseen sävyyn, onko VR tilannut tietojärjestelmänsä joltain kahdeksasluokkalaiselta tet-harjoittelijalta, mutta se olisi loukkaus tet-harjoittelijoita kohtaan.

Lärvikirjan aikaleiman mukaan VR on saanut tästä teknisestä viasta asiakaspalautetta eilen aamulla. Kukaan VR:ltä ei ole vielä ehtinyt vastaamaan, että kiitos palautteestasi, korjaamme vikaa parhaillaan niin pian kuin mahdollista seuraavan ohjelmistopäivityksen yhteydessä sen jälkeen kun saamme verkkokaupan toimimaan öisinkin. Siihen asti alaviivallisten sähköpostiosoitteiden haltijoiden täytyy pärjätä perustamalla uusi sähköpostitili VR:n kanta-asiakasohjelmaa varten.*

Ylimääräisen sähköpostitilin perustaminen on asiakkaille suhteellisen pieni riesa verrattuna kaikkeen muuhun, mikä VR:n toiminnassa mättää. Mutta on se kumma, miten joillakin firmoilla käy kerran toisensa jälkeen niin huono tuuri tietojärjestelmähankinnoissa, että mikään ei koskaan toimi.

* Samaan ylimääräiseen sähköpostiin voi sitten kipata muidenkin kanta-asiakasohjelmien mainosroskapostin, niin ei tarvitse tukkia oikeasti käytössä olevaa sähköpostia mainoksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti