2013-04-02

Päivärytmi sekaisin

Pitkä pääsiäisviikonloppu otti koville. Neljän päivän juopottelu ja valvominen omien ja puoliskon sukulaisten kanssa Kellojen siirtäminen kesäaikaan sekoitti päivärytmin niin perusteellisesti, että vielä tiistainakin on niin maanantaiolo, ettei millään jaksaisi nousta ylös ja ryhtyä töihin.

Toivottavasti yliopistolla ei kukaan muukaan ollut vielä tänään paikalla, tai ainakaan täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Ainakaan kukaan ei ole saanut aikaiseksi kirjata opintorekisteriin sitä, että kuulemma suoritukseni kemian labratyökurssilla on hyväksytty.

Ateistina tunnettu sukulainen piikitteli lähettämällä pääsiäissunnuntaina kahdentoista jälkeen tekstiviestin: "Kristus on noussut ylös, mitenkäs te?" Vastasin, että meillä ylösnousemusta tekee lähinnä Lentävä Spagettihirviö jääkaapin perukoilla.

Millä asteella aamu-unisuus lakkaa olemasta ominaisuus ja muuttuu bugiksi? Voisiko sisäiseen kellooni asentaa jonkin päivityspaketin, joka synkronoisi itsensä automaattisesti?

Tai voisinko osallistua huomisen kemianluennolle joltain toiselta aikavyöhykkeeltä? Liuoslaskujen vapaat konsentraatiot ja ehtovakiot ovat helppoja verrattuna siihen, että täytyy herätä ennen kello 8.15 alkavaa luentoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti